728 x 90
728 x 90

Profile

حبیب الله بابایی

بیوگرافی

حجة الاسلام والمسلمین حبیب الله بابایی در سال 1351 در استان اردبیل شهرستان خلخال دیده به جهان گشود. ایشان دارای دكترای تخصصی رشته تاريخ تمدن و ملل اسلامی از دانشكده الهيات دانشگاه تهران هستند و همچنین استاد حوزه و دانشگاه می باشند. وی هم‌اکنون دانشیار و عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی و همچنین مدیر گروه مطالعات فرهنگی تمدنی دانشگاه باقرالعلوم می‌باشد.

کتاب های مرتبط


9 کتاب
مطالعات نظری تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مطالعات نظری تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات نظری تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مطالعات اسلامی تمدن

مقاله های مرتبط


41 مقاله
مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی
قرآن در نگاه اندیشمندان بیش از آنکه متنی ناظر به عمل و کارآمد در عرصه تمدنی تلقی شود، متنی نظری و اعتقادی دیده شده است. این نگاه، مانع از پیوند میان قرآن و جهان امروز شده، آسیب هایی را در عرصه عمل همراه داشته است. خوانش قرآن با هدف تقویت…
پژوهش های فلسفی - کلامی
ژیرار با ارجاع خشونت به سرشت انسان، تقلید را عامل اصلی خشونت می داند. از نظر ژیرار ستایش الگو، تقلید از تمایلات الگو را در ستایشگر برمی انگیزد. این امر به رقابت و خشونت میان مقلد و الگو منتهی می شود. ازآنجاکه تقلید ویژگی سرایت دارد و مسری است کل…
نقد و نظر
مسئله عدالت همواره مورد توجه متفکران بوده است. در این نوشتار، به بررسی، تحلیل و ارائه منطقی نظریه علامه طباطبایی درباره عدالت اجتماعی پرداخته ایم. مسئله این پژوهش، بررسی چیستی مبانی نظریه عدالت اجتماعی در اندیشه های علامه طباطبایی است و اینکه وی چگونه از آن مبانی به نظریه عدالت…
آیینه پژوهش
فرهنگ در معنای مدرن آن، عنصری پایه در مطالعات مختل ف تاریخی، ادبی، سیاسی، اجتماعی، انتقادی و فلسفی به شمار می رود. نویسنده در مقاله حاضر تلاش می کند ظرفیت ها، پرسش ها، و ابعاد نویی که مردم شناسی فرهنگی در الهیات بوجود می آورد، معلوم نماید. البته مطالعات فرهنگی…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


14 نشست علمی
مطالعات نظری تمدن
مطالعات تمدنی ایران امروز مطالعات نظری تمدن
نوع محتوا: ویدئو
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات راهبردی جهان اسلام
مطالعات تطبیقی تمدن

یادداشت های مرتبط


3 یادداشت
  • رها کردن مردم در قتلگاه مجازی

    رسانه‌‌های دشمن با تبلیغات گسترده، مردم را از حضور در سکوهای ایرانی ترسانده‌اند لذا بسیاری از مردم اصلا به این‌فضاها نمی‌آیند تا سخنان نخبگان دینی و انقلابی را بشنوند، بلکه بسیاری از مردم، در رسانه‌های خارجی یا شبیه به خارجی‌اند.
    • اسفند 1402
  • پروژهٔ «کودتای مردم علیه مردم»

    همیشه کسانی بوده‌اند که در پی «کودتای مردم علیه مردم» رفته‌اند. این کودتا پیش از این در مشروطه و در استبداد حاصل از آن رخ داد. جلوگیری از تکرار این دگرگونی در شرایط الان به میزان هشیاری و تاب‌آوری مردم و نیز به تقوای حرفه‌ای و کاری مدیران بستگی دارد.
    • اسفند 1402
  • «مرگ سرشار» شاخصی متفاوت در ارزیابی تمدن‌ها

    چارلز تیلور در مقدمه کتاب «عصر سکولار» به مفهوم «سیری و سرشاری» (fullness) اشاره می‌کند و آن را در صورتبندی عصر سکولار در غرب عاملی هدایت‌گر و بلکه مهم‌ترین غایت تلقی می‌کند.
    • اسفند 1402