728 x 90
728 x 90

Profile

حبیب الله بابایی

بیوگرافی

حجة الاسلام والمسلمین حبیب الله بابایی در سال 1351 در استان اردبیل شهرستان خلخال دیده به جهان گشود. ایشان دارای دكترای تخصصی رشته تاريخ تمدن و ملل اسلامی از دانشكده الهيات دانشگاه تهران هستند و همچنین استاد حوزه و دانشگاه می باشند. وی هم‌اکنون دانشیار و عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی و همچنین مدیر گروه مطالعات فرهنگی تمدنی دانشگاه باقرالعلوم می‌باشد.

کتاب های مرتبط


9 کتاب
مطالعات اسلامی تمدن
مطالعات اسلامی تمدن
مطالعات نظری تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مطالعات نظری تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مطالعات نظری تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

مقاله های مرتبط


41 مقاله
الحوکمه فی القرآن و السنه
الحضاره هی «أشمل نظام للتعاملات البشریه» التی تتجلی علی مستوی العالم بأسره. لکن هل یمکن للمستضعفین مع بقاءهم علی استضعافهم، أن یبنوا حضاره وتکون لهم کلمه بین الأمم المتحضره؟ شکّل هذا السؤال اللبنه الأساسیه لهذه الدراسه التی تحاول التطرق إلی مفهوم الإستضعاف من نواح متعدده مع التمییز بین «الإستضعاف» و…
مطالعات اندیشه معاصر مسلمین
مؤسسه بین­المللی اندیشه اسلامی به­عنوان پیشگام طرح اسلامی­سازی معرفت در دهه هشتاد میلادی در آمریکا شروع به فعالیت کرد. آنها معتقد بودند که امت اسلامی هم­اکنون دچار بحران در هویت و فکر شده است و عامل آن سلطه نظام آموزشی غربی و سکولار بر جهان است. برای بازیابی دوباره هویت…
کتاب نقد
متن حاضر مشروح نشست گرایش های سکولاریسم در اندیشه غرب است ک با حضور مهمانان زیر برگزار شد: پروفسور کریستیان کنزیان، حجج الاسلام حبیب الله بابایی، علی اصغر نصرتی ، مهدی علیزاده و یوسف حسین نژاد.
نقد و نظر
این مقاله در صدد معرفی الهیات عملی و نحوه صورت بندی آن در تاریخ اندیشه مدرن دینی در مسیحیت است. برای انجام این معرفی، به الف) زمینه های تاریخی و اجتماعی (سکولاریزاسیون در غرب)؛ ب) اندیشه های الهیاتیِ پیشین (الهیات شبانی و الهیاتی اخلاقی)؛ ج) شخصیت ها و متفکران اثرگذار،…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


14 نشست علمی
مطالعات نظری تمدن
مطالعات تمدنی ایران امروز مطالعات نظری تمدن
نوع محتوا: ویدئو
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات راهبردی جهان اسلام
مطالعات تطبیقی تمدن

یادداشت های مرتبط


3 یادداشت
  • رها کردن مردم در قتلگاه مجازی

    رسانه‌‌های دشمن با تبلیغات گسترده، مردم را از حضور در سکوهای ایرانی ترسانده‌اند لذا بسیاری از مردم اصلا به این‌فضاها نمی‌آیند تا سخنان نخبگان دینی و انقلابی را بشنوند، بلکه بسیاری از مردم، در رسانه‌های خارجی یا شبیه به خارجی‌اند.
    • اسفند 1402
  • پروژهٔ «کودتای مردم علیه مردم»

    همیشه کسانی بوده‌اند که در پی «کودتای مردم علیه مردم» رفته‌اند. این کودتا پیش از این در مشروطه و در استبداد حاصل از آن رخ داد. جلوگیری از تکرار این دگرگونی در شرایط الان به میزان هشیاری و تاب‌آوری مردم و نیز به تقوای حرفه‌ای و کاری مدیران بستگی دارد.
    • اسفند 1402
  • «مرگ سرشار» شاخصی متفاوت در ارزیابی تمدن‌ها

    چارلز تیلور در مقدمه کتاب «عصر سکولار» به مفهوم «سیری و سرشاری» (fullness) اشاره می‌کند و آن را در صورتبندی عصر سکولار در غرب عاملی هدایت‌گر و بلکه مهم‌ترین غایت تلقی می‌کند.
    • اسفند 1402