728 x 90
728 x 90

Profile

شریف لک زایی

بیوگرافی

شریف لک‌زایی در ۱۳۵۲ به دنيا آمد. دوره ابتدايي و راهنمايي را در زادگاهش زابل گذراند. مهر ۱۳۶۸ وارد حوزه علميه قم شد. همزمان، با اتمام مقطع دبيرستان، تحصيلات دانشگاهي‌اش را آغاز كرد. پس از گذراندن دوره کارشناسی علوم سیاسی در سال 1379، در سال 1381 از پایان نامه خود در مقطع کارشناسی ارشد علوم سیاسی با عنوان «رابطه فرد و دولت در نظریه های ولایت فقیه» در دانشگاه باقرالعلوم(ع) قم دفاع کرد. همچنین در سال 1391 از رساله دکتری خود با عنوان «نگرش‌های فلسفی سیاسی در آرای صدرالمتألهین» در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تهران دفاع کرد. با برخي مراكز علمي و پژوهشي همكاري داشته و در موضوعات ديني و سياسي به پژوهش پرداخته است. تا كنون چندين دوره در دوره کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مراکز علمی تدريس كرده و در برخي از همايش‌ها به ارايه مقاله و سخنراني پرداخته است. از وی كتاب‌های فلسفه سیاسی صدرالمتألهین (1395)، آزادی و دانش (1389)، سیاست متعالیه از منظر حکمت متعالیه (چهار جلد مجموعه مقالات و سه جلد نشست‌ها و گفتگوها 1387  1391)، آزادي سياسي در انديشه آیت الله مطهري و آیت الله بهشتي (1382)، توزیع و مهار قدرت در نظریه ولایت فقیه (1385) و بررسی تطبیقی نظریه های ولایت فقیه (1385) منتشر شده است. همچنین نوشته‌های دیگری در انتظار نشر دارد از جمله: مناسبات فرد و دولت در نظریه ولایت فقیه، اندیشه سیاسی امام خمینی، اندیشه سیاسی شهید بهشتی، اندیشه سیاسی امام موسی صدر، از شهر پیامبر تا شهر خدا (خاطرات دو سفر به حج عمره). تا کنون نشان‌ها و رتبه‌های متعدد علمی کشوری دريافت داشته از جمله: برگزیده کتاب سال حوزه برای رساله دکتری علوم سیاسی (1392)، رتبه نخست پنجمین دوره جشنواره طریق جاوید برای پایان نامه کارشناسی ارشد علوم سیاسی (1384)، برگزیده کنگره دین پژوهان کشور برای پایان نامه کارشناسی ارشد علوم سیاسی (1382)، رتبه دوم دهمین جشنواره مطبوعات در بخش نشریات سراسری (1382) رتبه دوم دوازدهمین جشنواره مطبوعات در بخش نشریات سراسری (1384)، برگزيده همايش جهاني حكمت مطهر (1383)، رتبه سوم كشوري نهمين مجمع دانشحويان و طلاب ممتاز و بسيحي (1379)، رتبه نخست آزمون كارشناسي ارشد علوم سياسي دانشگاه باقرالعلوم(ع) (1379)، رتبه سوم مقاله نویسی به مناسبت يك‌صدمين سال تولد امام خميني از نهاد رهبري در دانشگاه‌ها (1378) و ... . با دو زبان عربی و انگليسي آشنا است. گرایش مطالعاتی و تحصیلی نامبرده افزون بر دروس متعارف حوزه علمیه تا سطح خارج فقه و اصول و رشته علوم سیاسی تا مقطع دکتری، اندیشه سیاسی و فلسفه سیاسی است. از بهار 1393 مدیریت گروه فلسفه سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی را برعهده دارد. در دی ماه 1395 به دانشیاری ارتقا یافت.

کتاب های مرتبط


3 کتاب
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات تمدنی ایران امروز
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مطالعات اسلامی تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مطالعات اسلامی تمدن
ناشر : پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

مقاله های مرتبط


18 مقاله
اندیشه سیاسی در اسلام
عدالت سیاسی از مفاهیم اصلی، پرسروصدا و چالش برانگیز حوزه سیاست در طول تاریخ زندگی سیاسی بشریت بوده است. از این رو مکاتب مختلف بر اساس جهانبینی و مبانی فکری خود به تبیین آن پرداخته اند. مکتب حکمت متعالیه یکی از مکاتب حکمی در حوزه اندیشه اسلامی است که پایه…
اندیشه سیاسی در اسلام
آزادی در سده های اخیر، یکی از مسائل مهم و در کانون توجه بوده است. امام خمینی (ره) به عنوان متفکری مسلمان و رهبر انقلاب اسلامی، مواضع مهمی درباره آزادی داشته است. هدف اصلی نوشته حاضر این است که به تحلیل مواضع امام خمینی (ره) در باب آزادی در مصاحبه…
پژوهشنامه مبانی تعلیم و تربیت
هدف اصلی این پژوهش، شناسایی و ارزیابی جریان های فکری ناظر به مسئله سازواری تربیت و سیاست می باشد. برای دستیابی به این هدف، سیر تحول اندیشه های ناظر به مناسبات تربیت و سیاست به عنوان دو امر و نهاد اجتماعی از منظر سازواری چارچوب نظری هر یک با هم،…
پژوهش و حوزه
مباحث فلسفه سیاسی طی چند سال اخیر در جامعه علمی ما برجسته و در برخی مراکز آموزشی و پژوهشی توجه افزون تری به آن شده است. از این رو جای طرح این پرسش باقی است که فلسفه سیاسی و فلسفه سیاسی اسلامی در ایران کنونی از چه جایگاه و منزلت…
پژوهش و حوزه
صدر الدین شیرازی و امام خمینی،برجسته‌ترین فیلسوفان‌ حکمت متعالیه‌اند.صدرا دارای آثار متعدد و نظام‌دهنده به این حکمت‌ است و امام،پیرو،مدرس و مفسر توانمند آن.این دو،وجوه اشتراک‌ بسیاری دارند؛از جمله اینکه هر دو در عین اشراف بر برهان،دستی گشاده‌ در عرفان و اشراق دارند و از سویی با کلام و قرآن…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


1 نشست علمی
مطالعات اسلامی تمدن

یادداشت های مرتبط