728 x 90
728 x 90

Profile

احمد رهدار

بیوگرافی

احمد رهدار، متولد ۱۳۵۳، دكتراي علوم سياسي از پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي و تحصیلات حوزوی خارج فقه دارد. وی رییس موسسه فتوح اندیشه است. تحصیلات حوزوی: خارج فقه و اصول در محضر آیات عظام و اساتید جوادی آملی، مؤمن قمی، آملی لاریجانی، سید محمدمهدی میرباقری، عباس کعبی و سعید واعظی. تحصیلات دانشگاهی: کارشناسی (۱۳۸۱) و کارشناسی ارشد (۱۳۸۵) در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (قم) و دکترا (ورودی ۱۳۸۵ و اینک در مرحله تز) در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (تهران). وی از سال ۱۳۸۰ مشغول درس خارج فقه و اصول در حوزه علميه قم بوده و پس از آن كه در سال ۱۳۸۵ از مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (قم) در مقطع ارشد از رشته علوم سياسي فارغ‌التحصيل شده، در مقطع دكتري همين رشته در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (تهران) مشغول به تحصيل گشته و در سال ۱۳۹۲ رساله خود را با عنوان «گام‌هاي نظري تشيع براي گذار از حاشيه به هسته قدرت سياسي» دفاع كرده است. از ایشان تاکنون حدود ۱۱ جلد کتاب به صورت تيمي، سه جلد كتاب به صورت تأليف شخصي و پنج جلد كتاب به صورت «زيرنظر» و نیز بيش از ۸۰ مقاله در مجلات علمی ـ تخصصی، علمي ـ ترويجي و علمي ـ پژوهشي کشور منتشر شده است. ایشان که هم‌اینک رئیس «مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه» در قم می‌باشد، علاوه بر تمرکز بر دو پروژه «فقه سیاسی» و «تمدن اسلامي»، در رشته‌های فلسفه، تاریخ، علوم سیاسی و جامعه‌شناسی در دانشگاه‌های مختلف کشور در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به تدریس اشتغال دارند.

کتاب های مرتبط


3 کتاب
مطالعات تمدنی ایران امروز
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات تاریخی تمدن

مقاله های مرتبط


77 مقاله
تمدن پژوهی
نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا هرچند اقدامی منحصربه‌فرد نیست و پیش‌ازاین نیز در سیره عالمان دینی سابقه داشته، اما زمان و زمینه این نامه بدان ویژگی‌ خاصی بخشیده است، به‌گونه‌‌ای که می‌توان آن را به‌عنوان یک کنش خاص در سطح تمدنی تحلیل نمو‌د. در این نامه، رأس هرم…
فقه دولت اسلامی
مقتضای فقه محوری دولت اسلامی در عرصه ی غیبت این است که کارگزاران آن در سطوح مختلف از جمله کارگزاران ارشد نظام نسبتی وثیق با فقه برقرار نمایند. ایده سفیر فقیه بر پایه نظریه اجتهاد سازمانی تأکید می کند که مدیران ارشد دولت اسلامی باید در حیطه وظایف و دخالت…
فرهنگ پویا
كتاب «جريان شناسي فرهنگي بعد از انقلاب اسلامي ايران» در شهريور 1379 توسط معاونت فرهنگي ـ اجتماعي مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام به دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد شد و پس از تصويب، از سوي دبيرخانه مذكور، مركز جهاد دانشگاهي به عنوان مجري طرح و مهندس سيد…
مطالعات انقلاب اسلامی
حقوق بشر در جهان امروز، بیش از آنکه یک آرزو و خواست حقوقی باشد، ابزاری سیاسی برای فشار غربی ها بر جهان غیرغربی می باشد. به رغم این، می توان با رویکردی علمی، «منشور جهانی حقوق بشر» را به عنوان عالی ترین سند حقوقی با متون و آموزه های حقوقی…
تاریخ پژوهان
بیش‌تر تاریخ معاصر ایران از دو سده پیش تا کنون، به دلایلی با خامه روشن‌فکران رقم خورده است. آنان به گونه‌ای تاریخ سیاسی معاصر را تبیین کرده‌اند که تأثیر روشن‌فکری در آن، کلیدی و محوری بنماید و پدیده رقیب؛ یعنی اصول‌گرایی که در حقیقت جریان محوری تاریخ معاصر بوده است،…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


4 نشست علمی
مطالعات راهبردی جهان اسلام
نوع محتوا: ویدئو
مطالعات راهبردی جهان اسلام
مطالعات راهبردی جهان اسلام
مطالعات راهبردی جهان اسلام
نوع محتوا: ویدئو

یادداشت های مرتبط