728 x 90
728 x 90

Profile

سیدرضا مهدی نژاد

بیوگرافی

سیدرضا مهدی نژاد درسال1353دریکی از توابع شهرستان دامغان متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و راهنمایی در سال 68 وارد حوزه علمیه دامغان شده و مقدمات و بخشی از سطح راآنجا طی نمود. همزمان تحصیلات کلاسیک را نیز ادامه داده و در سال 73 موفق به اخذ دیپلم انسانی شد. در سال 74 وارد حوزه علمیه قم شد. همزمان در سال 74 در رشته «علوم سیاسی» مقطع کارشناسی در موسسه باقرالعلوم (ع) مشغول به تحصیل شده و در سال 78 در مقطع ارشد «علوم سیاسی» شهید دانشگاه بهشتی تهران ادامه تحصیل داده و در سال 81 فارغ التحصیل شد. در دوران تحصیل به امور پژوهشی اشتغال داشته و چند مقاله در همایشهای دانشگاه ارائه نمود. پس از فارغ التحصیلی، به عنوان «پژوهشگر» با پژوهشکده اندیشه اسلامی همکاری خود را آغاز نموده و پروژه «اندیشه سیاسی میرزای قمی» را به پایان رساند. در سال 82 به عنوان کارشناس مطالعات کشورها در مرکز جهانی علوم اسلامی، معاونت پژوهش مشغول به کار شد. در سال 85 به عنوان مدیر کل دفتر مطالعات و کارشناسی کشورها دراین مرکز مشغول به خدمت شد. در طول دوره خدمت در مرکز جهانی علوم اسلامی، چند اثر پژوهشی در عرصه مطالعات کشورها تدوین نمود. پس از تأسیس جامعه المصطفی العالمیه به دستور مقام معظم رهبری در سال 87به عنوان«مدیرکل مراکزوهمکاریهای پژوهشی»معاونت پژوهش جامعه المصطفی العالمیه مشغول به خدمت شده و در حال حاضر نیز به عنوان مدیرکل همکاریها و همایشهای علمی پژوهشی در جامعه المصطفی مشغول یه خدمت هست.

کتاب های مرتبط


1 کتاب
مطالعات اسلامی تمدن
ناشر : مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی (ص)

مقاله های مرتبط


14 مقاله
تاریخ و تمدن اسلامی
رابطه دین با تمدن و نقش دین در پیدایی یا توسعه تمدن‌ها، موضوعی است که در اندیشه بسیاری از نظریه‌پردازان و مورخان و برخی از دین‌پژوهان انعکاس یافته و طیف متنوعی از صاحبان دیدگاه‌های موافق و مخالف را در برگرفته است. این نوشتار تلاشی است برای واکاوی نسبت دین با…
قرآن و علم
«تمدن» یا «حضاره» از جمله واژگانی است که در قرآن کریم به‌طور مستقیم از آن یاد نشده، اما راه‌ پژوهش دربارۀ آن از طریق جستجوی واژه‌های مرتبط، به‌ویژه واژه‌های دارای بار اجتماعی می‌باشد. «امت»، «قوم»، «قریه» و «مدینه» از مهم‌ترین واژگانی بوده که تاکنون از آن‌ها برداشت تمدنی شده است.…
شیعه پژوهی
دورة فاطمیان (٢٩٧-٥٦٧ ق ) از دوره های مهم در زمینه شکوفایی تمدن اسلامی اسـت که تاکنون کمتر اندیشمندان و صاحب نظران مسلمان و غیـر مسـلمان بـه واکـاوی آن پرداخته اند. با وجود آنکه توجه نویسندگان مسلمان و خاورشناسان بـه حـوادث سیاسـی این دوره ، زوایایی از تاریخ فاطمیان را…
پژوهش نامه علوم انسانی اسلامی
حسن حنفی، از جمله اندیشمندان جریان نومعتزلی است که دارای طرح و پروژه فکری مشخص است؛ طرحی که آن را «التراث والتجدید» نامیده و در امتداد تلاشهای فکری جریان اصلاح دینی قلمداد می‌کند. دغدغۀ اصلی حنفی در این طرح، نوسازی میراث دینی بوده و بخش مهمی از آن به نوسازی…
مطالعات تاریخی جهان اسلام
عقب‌ماندگی و انحطاط جوامع اسلامی از موضوعات مهمی است که بسیاری از اندیشمندان مسلمان به آن پرداخته و راهکارهایی برای برون‌رفت از آن ارائه نموده‌اند. خیرالدین تونسی از اندیشمندان سیاستمداری است که با مد نظر قرار دادن پیشرفت مسلمانان و انحطاط اروپائیان در گذشته از یکسو، مشاهده وضعیت انحطاط جوامع…
مطالعات تاریخی جهان اسلام
تاکنون گونه‌شناسی‌های متعددی از جریان‌های فکری جهان اسلام صورت گرفته، اما اغلب با رویکرد سیاسی یا مذهبی بوده است. این پژوهش با روش توصیفی- تحلیلی و مقایسه‌ای در صدد پاسخ به این پرسش اصلی است که از منظر تمدنی چه رویکردهای کلانی را در جریان‌های فکری معاصر جهان اسلام می‌توان…

پایان نامه های مرتبط


1 پایان نامه
دکتری
گونه‌شناسی انتقادی دیدگاه‌های اندیشمندان مسلمان در باب رابطه دین و تمدن
اندیشه های تمدنی مسلمانان , مطالعات اسلامی تمدن ,
فارسی

چند رسانه ای های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

یادداشت های مرتبط