728 x 90
728 x 90

Profile

موسی نجفی

بیوگرافی

موسی نجفی (زادهٔ ۱۳۴۱ در اصفهان) رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ عضو سابق هیئت علمی گروه آموزشی علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، مدیر گروه اندیشه سیاسی دانشکده الهیات و فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و رئیس پژوهشکده فرهنگ، انقلاب و تمدن اسلامی و رئیس گروه نظریه‌پردازی انقلاب اسلامی و مدیر گروه دوره دکترای علوم سیاسی با گرایش مسائل ایران در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و استاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.

او صاحب «نظریه تکوین و تکون هویت ملی ایرانیان» در کرسی‌های نظریه‌پردازی است. نجفی به خاطر تألیف کتاب مراتب ظهور فلسفه سیاست در تمدن اسلامی برنده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد. این کتاب همچنین جز کتب برگزیده معرفی شده توسط دبیرخانه دین پژوهان کشور در سال ۱۳۸۲ است.

کتاب های مرتبط


29 کتاب
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات تاریخی تمدن
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات تاریخی تمدن
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات تاریخی تمدن
ناشر : شرکت چاپ و نشر بین الملل
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات تاریخی تمدن
مطالعات اسلامی تمدن مطالعات تاریخی تمدن

مقاله های مرتبط


83 مقاله
مطهر پژوهی
از جمله موضوعاتی که مباحث فراوانی در میان متفکران برانگیخته موضوع«اصالت فرد و جامعه»است.ورود به مباحث علوم اجتماعی نیازمند نوعی نگرش به رابطه فرد و جامعه است. از این رو رابطه فرد و جامعه به عنوان یکی از مهمترین مسائل علوم اجتماعی و حتی علوم سیاسی در دوران جدید رخ…
پژوهش های سیاسی جهان اسلام
فرح پهلوی به عنوان جزئی از چرخه ی فرهنگی دهه ی پایانی حکومت پهلوی، در جهت تثبیت هویت سه گانه سلطنت، با تاسیس زیر مجموعه های متعددی در بنیاد تحت مدیریت خود با اقداماتی: در حوزه سینما، تئاتر، موسیقی با تاکید بر رویکرد پیشروانه (نوآوری بر خلاف هنجارهای جامعه)، در…
کیهان فرهنگی
دکتر موسی نجفی۔ پژوهشگر و استاد تمام علوم سیاسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی. در مراسم گرامیداشت منزلت علمی وعملی عالم ربانی و حکیم والامقام آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی در ستخنانی با اشاره به جایگاه علمی ایشان گفت: ما اگر تمدن را دارای سه جزء بدانیم: «عقلانیت:،…
کیهان فرهنگی
«در این جهادی که وجود داردش در این جنگ بی امانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت این جنگی است بین این ها. ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم؟» (در دیدار مداحان .۱۴۰۰/۱۱/۳) «جهاد تبیین» موضوعی…
کیهان فرهنگی
راه پیمایی اربعین جلوه ای است از نظریه پیوستگی که توانسته یک امر سنتی را از گذشته آورده و باعبور از عالم مدرن، کاملاً یک ظهور اجتماعی به این گستردگی و بااین ابعاد اجتماعی. سیاسی و اقتصادی نشان دهد؛ به طوری که برخی از محققان در آمریکا بحث کرده بودند…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

یادداشت های مرتبط


3 یادداشت