728 x 90
728 x 90

Profile

محمدباقر خرمشاد

بیوگرافی

دکتر محمدباقر خرمشاد در سال 1342 در شهر گنبد کاووس متولد شد. او دیپلم ریاضی خود را در شهر گنبد گرفت و پس از تغییر رشته، تحصیلات عالی خود را در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم سیاسی در دانشگاه امام صادق (ع) ادامه داد. پس از اعزام به خارج، کارشناسی ارشد دوم خود را در رشتۀ علوم سیاسی (با گرایش سیاست تطبیقی) از دانشگاه لیون 2 فرانسه گرفت و همچنین موفق به اخذ درجۀ دکتری در علوم سیاسی (با گرایش جامعه شناسی سیاسی) از همان دانشگاه گردید. دکتر خرمشاد که پس از مدتی فعالیت به عنوان معاون آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه ایران، در سال 1389 به عنوان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منصوب شده است، سوابق اجرایی دیگری از جمله: معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی تهران، معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، معاون آموزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، مسئول دفتر مطالعات سیاسی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، عضو شورای علمی مجلات پژوهشی «علوم سیاسی»، «اندیشه انقلاب اسلامی ایران»، «پژوهش حقوق و سیاست»، «دانش سیاسی»، «رهیافت سیاسی و بین المللی»، «پژوهش و مجلس»، «نامه دولت اسلامی» و همچنین دبیری جشنواره بین المللی فارابی، همایش بین المللی مردم سالاری دینی و جشنواره ملی توسعه اجتماعی و... را در کارنامۀ خود دارد.        از وی ـ که مسلّط به زبان های فرانسه، انگلیسی، عربی، ترکمنی و ترکی استامبولی است، آثار و تألیفاتی در قالب کتاب و مقالات علمی نیز به چاپ رسیده است.

کتاب های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

مقاله های مرتبط


5 مقاله
مطالعات انقلاب اسلامی
موج سوم بیداری اسلامی سراسر جهان اسلام را فرا گرفته است. برخی منتقدین براین باورند که قرن 21 نه‌تنها قرن انقلاب‌ها بلکه قرن انقلاب‌های اسلامی می‌باشد. اگرچه الگوی همه این انقلاب‌ها یکسان نیست اما ریشه‌های مشترکی در میان آنها یافت می‌شود که برگرفته از اسلام است. با ظهور انقلاب اسلامی…
مطالعات روابط فرهنگی بین الملل
مطالعات بین رشته ای دانش راهبردی
ظهور انقلاب اسلامی ایران با برهم زدن بسیاری از معادلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی از طریق تقویت بنیادهای تمدن اسلامی موجب بالندگی و احیای مجدد این تمدن شده است.این پژوهش با استفاده از روش تحلیل محتوای کیفی به این سوال پاسخ می‌دهد،که انقلاب اسلامی اساسا چه نقشی در نوسازی تمدن اسلامی…
راهبرد فرهنگ
نوشتار حاضر در پاسخ به این پرسش که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی چه تأثیری بر شکل‌گیری بیداری اسلامی کنونی و بسترسازی برای تمدن جدید اسلامی دارد، تدوین شده‌ و در یک مطالعه اسنادی، با روش توصیفی و تحلیلی به نتایج ذیل دست یازیده است: نقطه آغازین هر تحول سازنده…
تحقیقات فرهنگی ایران
"با ظهور انقلاب مبتنی بر اسلام و شکل گیری حکومت دینیِ برآمده از مردم، گفتمان تمدنی ایرانی و اسلامی در قالب تمدن نوین برخاسته و آمیخته از این دو تمدن احیا شد و ایران انقلاب اسلامی، در عمل به احیاگر فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی تبدیل گردید. این مقاله…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

یادداشت های مرتبط