728 x 90
728 x 90

Profile

سید احمدرضا خضری

بیوگرافی

سید احمد رضا خضری (۱۳۴۵- بیجار)، استاد تمام گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی، مشاور رئیس دانشگاه و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران. او علاوه بر تدریس در دانشگاه‌های مختلف، به سفرهای پژوهشی در قاره‌های آسیا، آمریکا و اروپا دست زده و آثار گوناگونی درحوزه تاریخ ایران، تاریخ اسلام و تاریخ تمدن اسلامی تألیف کرده‌است. وی در سال ۱۳۹۵ موفق شد عنوان پژوهشگر برتر در حوزه بین‌الملل را در ششمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران، از آن خود کند. احمد رضا خضری در سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ به عنوان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا حضور داشت که از جمله اقدامات وی می‌توان موارد زیر را برشمرد: تأسیس بنیاد ایران شناسان اسپانیا، ایجاد بنیاد ایران‌شناسان اسپانیا، برگزاری دوره‌های مطالعاتی در باب ایران شناسی، تأسیس دوره‌های آموزش زبان فارسی در دانشگاه‌های اسپانیا و تدریس و معرفی تاریخ و هنر ایران در دانشگاه‌های اسپانیا. در همین راستا اثری به زبان اسپانیولی فراهم آورد که از آنجمله کتاب «اسلام شیعی» است که به عنوان کتاب درسی در دانشگاه آلیکانته اسپانیا انتخاب شد. خضری از سال ۱۳۹۳ تا کنون به سمت مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران مشغول فعالیت است.

کتاب های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

مقاله های مرتبط


4 مقاله
تاریخ پزشکی
نورالدین محمود بن زنگی در شهرهای مختلف قلمرو خود از جمله حلب و دمشق اقدام به تاسیس بیمارستان نمود و موقوفات قابل ملاحظه ای برای اداره آنها اختصاص داد که مهم ترین آنها بیمارستان نوری دمشق بود. این بیمارستان پس از نورالدین به حیات علمی خود ادامه داد و به…
مطالعات تاریخ اسلام
حلب در سال 333 ق، توسط سیف الدوله، مرکز حکومت شیعی حمدانی شد. فعالیت این حکومت در ابعاد مختلف باعث رواج و تثبیت تشیع در این شهر شد. بعد از حمدانیان نیز سلسله شیعی مرداسی در این شهر حکومت کردند. یکی از ابعاد فعالیت حکومت و جمعیت شیعه در این…
مطالعات تاریخ اسلام
مزیدیان یکی از حکومت های شیعی عراق بودند که در فاصلة میان سال های 350 تا 545 ه .ق برابر با 961 تا 1150م.، بر منطقة حلّه و پیرامون آن فرمان راندند. آنان که شاخه ای از اعراب بنی اسد به شمار می آمدند، نخست در محلی بین کوفه و…
الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
پس از ظهور اسلم در شبه جزيره عربي و گسترش نسبتا سريع آن در سرزمينهاي همجوار از جمله ايران، شام، مصر، مغرب و اندلس و در نتيجه تلقي انديشه هاي متعالي آن دين با انديشه هاي ملل مغلوب، بخشي از ظرفيت فرهنگي و تمدني اسلم با ميراث تمدني ديگر ملل…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

یادداشت های مرتبط