728 x 90
728 x 90

Profile

فرزاد جهان بین

بیوگرافی

دکتر فرزاد جهان بین، در سال ۱۳۵۹ در مشکین شهر متولد شد. کارشناسی ارشد پیوسته اش را از دانشگاه امام صادق(ع) در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی اخذ نمود و دکتری تخصصی اش را در دانشگاه معارف اسلامی در رشته مدرسی انقلاب اسلامی به اتمام رسانید. وی عضو هیات علمی دانشگاه شاهد، دبیر شورای سیاست گذاری مجمع عالی علوم انسانی اسلامی،عضو هیات مدیره انجمن جامعه شناسی سیاسی ایران و انجمن تمدن نوین اسلامی است. همچنین چهار دوره، رئیس دبیرخانه دائمی و دبیر علمی همایش ملی تمدن نوین اسلامی و نیز پنج دوره مدیر هفته علمی تمدن نوین اسلامی بوده است. وی از سال 89 لغایت 92 معاون فرهنگی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) و از سال 95 لغایت 99 معاون دانشجویی دانشگاه شاهد و همچنین از سال 85 لغایت 89 جزو مدیران ارشد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بوده است.جهان بین از سال 99 معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است. دانشجوی نمونه دانشگاه معارف اسلامی در مقطع دکتری در سال تحصیلی ۹۱-۹۲ و همچنین معاون فرهنگی برگزیده دانشگاههای دولتی در سال ۹۲ و معاون فرهنگی شایسته تقدیر در زمینه فعالیت کانونهای فرهنگی هنری دانشگاههای دولتی در همان سال و استاد برتر گروه های معارف اسلامی دانشگاهها در سال ۹۵ از جمله افتخارات وی است. تا کنون پنج کتاب و بیش از بیست مقاله علمی پژوهشی و دهها یادداشت علمی در روزنامه ها و خبرگزاری ها و نشریات تخصصی از ایشان منتشر شده است.

کتاب های مرتبط


1 کتاب
مطالعات تمدنی ایران امروز

مقاله های مرتبط


3 مقاله
مطالعات سیاسی جهان اسلام
در نیمه دوم قرن بیست بویژه پس از وقوع انقلاب اسلامی ایران شاهد بیداری اسلامی و حرکت مجدد مسلمانان به سمت هویت یابی تمدنی هستیم. در میدان جهان اسلام کشورهای ج.ا.ایران، عربستان سعودی، مالزی و ترکیه، بیش از دیگران به نظریه پردازی در راستای مهدشدن تمدنی پرداخته اند. این کشورها…
مطالعات مدیریت راهبردی دفاع ملی
در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی ایران، نقش کارگزاران در تعالی نظام اسلامی منحصر به‌فرد است و اگر کارگزاران نظام با تراز آرمان‌های انقلاب اسلامی تربیت و انتخاب نشوند، نمی‎توان به مقاصد عالی انقلاب دست پیدا کرد. در همین راستا این مقاله تلاش کرد با احصای مؤلفه‌های شایستگی کارگزاران در…
مطالعات انقلاب اسلامی
از منظر آیت‌الله خامنه‌ای به مثابه یک متفکر و اندیشمند اسلامی، هدف نهایی انقلاب اسلامی رسیدن به تمدن اسلامی در زنجیره‌ای منطقی و مستمر است که بر چهار رکن دین، عقلانیت، علم و اخلاق بنا شده است و برای تحقق آن بایستی پنج مرحله انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی،…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

یادداشت های مرتبط