728 x 90
728 x 90

Profile

جوادزاده

علیرضا

بیوگرافی

کتاب های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

مقاله های مرتبط


5 مقاله
نقد کتاب حکمت
باید از نویسنده محترم مقاله معرفی و نقد کتاب فلسفه تحول تاریخ در شرق و غرب تمدن اسلامی که این کتاب را برای بررسی و ارزیابی انتقادی انتخاب نموده اند، تشکر و از زحمتی که کشیده اند قدردانی نمائیم دلسوزی و دقت نظر ناقد گرامی چه با مطالب ایشان موافق…
معرفت
عبدالرحمن‌بن خلدون (به‌عنوان نمایندة فکری یک دوره اندیشه‌ورزی در مغرب اسلامی) در ابتدای کتاب تاریخ «العبر»» با تاسیس علمی در مقام کشف قوانین حاکم بر اجتماعات انسانی برآمده است. در مقابل, استاد مرتضی مطهری (به عنوان نمایندة فکری یک دورة اندیشه‌ورزی در شرق اسلامی) در کتاب «فلسفه تاریخ» و برخی…
عیار پژوهش در علوم انسانی
عبدالرحمن ابن خلدون، تاریخ را به «ظاهر» و «باطن»، و استاد مرتضی مطهری، آن را به سه نوع «نقلی»، «علمی» و «فلسفة (نظری) تاریخ» تقسیم کرده اند. ظاهر تاریخ با تاریخ نقلی، و باطن تاریخ با تاریخ علمی، قابل تطبیق است. اما ابن خلدون، واژة معادلِ فلسفه (نظری) تاریخ براساس…
سوره اندیشه
هر گاه سخن از مشروطه سخن به میان می‌آید، صحبت از جریان‌های سیاسی است و دعواهای همیشگی مشروطه‌خواهان و مشروعه‌خواهان، علما و غربزده‌ها و... . بهتر دیدیم که مناظره نباشد و مباحث نیز هم عرض نباشد، بلکه در میزگردی و به صورت عمقی، واقعه‌ی مشروطه بررسی، جامعه‌شناسی و جایگاه تاریخی…
مطالعات انقلاب اسلامی
فقهای شیعه از زمان نهضت تنباکو به موضع گیری در قبال مظاهر و ابعاد مختلف تمدنِ مدرن پرداختند. ویژگیهای مهم غرب برای فقهای دورة مذکور را میتوان در چهار مقولة «کفر»، «استعمار»، «تکنولوژی» و «نظام سیاسی» ذکر کرد. این موضع گیری، «تقابل» با کفر و استعمار، و «برخورد گزینشی» با…

پایان نامه های مرتبط


چند رسانه ای های مرتبط


نتیجه ای یافت نشد...

یادداشت های مرتبط