فرهنگ و تمدن، به عنوان مهمترین دستاوردهای انسانی، محصول تلاش دهها هزار ساله بشر در کره خاکی است. فهم چیستی فرهنگ و تمدن، شباهت ها و تفاوت‌ها، ریشه‌ها، خاستگاه‌ها و بسترهای شکل گیری و ابعاد و اجزای مختلف آن، به ویژه در حوزه فرهنگ و تمدن شرق موضوع برگزاری میزگرد حاضر است. اساتید و پژوهشگرانی که در این میزگرد شرکت کرده اند عبارت اند از: آقایان دکتر ویلیام پیرویان متخصص انديشه و ادیان در شرق باستان (آشور شناس) و عضو هيأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، پرفسور شاپور رواسانی استاد کرسی اقتصاد اجتماعی در دانشگاه الدنبورگ المان، که مدیریت اجرای این میزگرد را نیز بر عهده داشتند. دکتر جلال الدین رفیع‌فر دانشیار گروه انسان شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر یوسف مجیدزاده دانشيار سابق دانشکده ادبیات دانشگاه تهران و رئیس گروه باستان شناسی سازمان میراث فرهنگی کشور و دکتر صادق ملک شهمیرزادی عضو هیات علمی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران و عضو گروه باستان شناسی سازمان میراث فرهنگی کشور.

مطالعات ملی ,