رفاه اجتماعی بر پایه کار و فعالیت سالم اقتصادی، از اهداف مهم و جدی آموزه های اسلامی در سطح جامعه بشری است. پایبندی عملی به باورها و ارزش های اسلامی و هنجارهای برآمده از نظام معنایی توحیدی، به صورت طبیعی می تواند رشد و شکوفایی اقتصادی جامعه، و رفاه انسان، خلیفه خدا بر روی زمین را در پی داشته باشد و فاصله گرفتن آدمی از این هنجارها، او را از رشد واقعی دور می سازد. نداشتن درک درست از مفاهیم ارزشی مانند زهد، نگاه تک ساحتی به اقتصاد و سنگ اندازی دشمنان اعتقادی، جزو موانع سامان اقتصادی در جامعه اسلامی است. در این میان، می توان از آموزه های اسلامی، راهبرد فرهنگ سازی و اصلاح و رشد بینش اقتصادی، راهکار تحول در نظام مدیریتی، اصول سبک زندگی اسلامی و گسترش فرهنگ کار در جامعه را به عنوان ضرورت های گذار از مشکلات و موانع اقتصادی استخراج کرد.

مطالعات جوان و رسانه ,