و بعد از حوادث یازده سپتامبر تحلیل های مربوط به طرح گفت و گوی تمدنها عمدتا به دو گروه تقسیم شده: از یک نگاه باتوجه به حوادثی که در اوضاع منطقه خاورمیانه به وقوع پیوسته است صحبت از گفت وگوی تمدنها بیهوده به نظر می رسد. از نگاهی دیگر وقوع این حوادث اساسا خود دلیلی بر ضرورت و گسترش گفت و گو بین تمدنها به ویژه میان غرب و شرق است. کتاب تمدن مفهوم و لزوم احیای آن در علوم اجتماعی نوشته دکتر احمد صدری بر پایه نگاه دوم تدوین شده است. این کتاب، جایگاه و ضرورت مفهوم تمدن در علوم اجتماعی و لزوم گفت وگوی جدی بین تمدنی و مراحل مختلف فهم تمدنی را همراه با تأملات و نکته سنجیهای فراوان بررسی می کند. گفت و گوی ما با دکتر صدری برمحور کتاب يادشده است. دکتر صدری هم اکنون استادیار گروه جامعه شناسی و مردم شناسی دانشگاه ليك فورست آمریکاست. علائق مطالعاتی وی، محورهایی همچون جامعه شناسی دین، نظریه های جامعه شناسی، جامعه شناسی سینما و تمدن را در برمیگیرد.

کتاب ماه ,