انقلاب اسلامی و جهان گمشده عبور از غرب زدگی مضاعف

انقلاب اسلامی و جهان گمشده عبور از غرب زدگی مضاعف
لب المیزان ,

کتاب «انقلاب اسلامی و جهان گمشده» سعی دارد متذکر این امر مهم باشد که چگونه می‌ توان در این تاریخ و در این زندگی، حضور در جهان گمشده را با درک حضور تاریخی انقلاب اسلامی به زندگی ‌ها برگرداند، و معلوم است که این امر نیاز به آمادگی خاصی دارد. پیشنهاد ما آن است که خوانندگان محترم، با تأمّل و تعمقِ لازم مطالبِ مطرح شده در کتاب را از ابتدا تا انتها از نظر بگذرانند تا روحِ مطلب شناخته شود و سپس تک‌ تک موضوعات در محافل دوستانه مورد بحث و بررسی قرار بگیرد. به امید آن ‌که «جهان گمشده» به طلوع آید. لازم به ذکر است که مطالب این کتاب، درس‌ گفتارهایی است که استاد طاهرزاده به کمک آن‌ ها مباحث «انقلاب اسلامی و جهان گمشده» را طی 15 جلسه مطرح کردند و پیشنهاد می ‌شود برای درک بهتر مطالب به شرح استاد رجوع کنید. البته این نوشتار هم به طور مستقل می تواند به عنوان متنی با 64 تذکر ما را دعوت به تفکر نسبت به جایگاه انقلاب اسلامی در این تاریخ ‌نماید.