میراث تمدنی و فرهنگی ایران و جهان مالایی: یک گفتمان فرهنگی

میراث تمدنی و فرهنگی ایران و جهان مالایی: یک گفتمان فرهنگی
GERAKBUDAYA ENTERPRISE مالزی ,

این كتاب منتخبی از مقالات ارائه شده در كنفرانس بین المللی' میراث تمدنی و فرهنگی مشترك ایران و جهان مالایی زبان ' است كه با تلاش رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و همكاری دانشكده علوم اجتماعی دانشگاه های مالایا ، دانشگاه ناتینگهام كوالالامپور ، دپارتمان مطالعات مالایی دانشگاه ملی سنگاپور و موسسه آسیایی در كوالالامپور برگزار شد. تحلیل و بررسی آوایی و معنایی واژه های فارسی در زبان مالایی، نفوذ فرهنگی، موسیقیایی ایران در جهان مالایی و تاثیر فرهنگ ایران بر سنت روشنفكری اسلام در اندونزی ازجمله 13 عناوین مقالات این كتاب است. این کتاب در 187 صفحه ، توسط پرفسور سید فرید العطاس استاد دانشگاه سنگاپور و دكتر عبدالرضا عالمی محقق ایرانی مقیم مالزی ویرایش و با تلاش و حمایت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و توسط انتشارات GERAKBUDAYA ENTERPRISE مالزی منتشر شد. فرید العطاس در مقدمه این كتاب آورده است: توسعه تمدن اسلامی در مناطق مختلف جهان از حوادث تاریخی شگفت انگیزی است كه بسیاری از اندیشمندان را به خود مشغول ساخته است. جهان پهناور اسلام؛ همچون فرش ایرانی است كه در آن تنوع و پیچیدگی طرح ، متاثر از نوعی یگانگی است و طرح های هندسی پیچیده و نقش های اسلیمی آن در هم مسیر واحدی را طی می كند. این پیچیدگی را زمانی می توان بهتر درك كرد كه به شكل طرح های متعددی مشاهده شود كه در كنارهم قرارگرفته اند.